Tack och farväl till Hobbyworld

Du visar för närvarande Tack och farväl till Hobbyworld

Idag har jag gjort mitt sista inlägg hos Hobbyworld med en kavalkad med några av de alster som jag gjort för deras räkning under 2015. Det har varit en fantastiskt rolig tid och jag har lärt mig massor, fått nya vänner så jag tackar Hobbyworld för det fina året.

Jag visar även här några av mina favoritalster som jag skapat till Hobbyworld.

Tavlor

Först några tavlor som jag gjort under året, de två första är gjorda på canvas, de övriga är gjorda på lite olika sätt.

mixed media canvas 2b

vinyl_canvas

Tavla_bokros_1

chalkboard

Scrapbooking layouter

När jag började med denna hobby var det traditionella scrapbooking layouter som jag gjorde och de kommer nog alltid att vara det jag känner mig mest hemma med.

På toppen-1b

this wayHigh above

Njutbart by HelenTh

Kort

Gratulationskort är något som jag haft lite svårt för men jag har lärt mig tycka det är riktigt roligt under året som gått. Det som gjorde att min prestationsångest inför kortskapandet var när jag insåg att man inte behöver ha stämplade. färglagda motiv på korten.

studenten_1b

student_prima1

Cirklar_träd1

kort_hjärtan1b

Viket kort 1

Project Life

Det har blivit något av en vana att producera uppslag i PL-albumet men jag har visat i princip alla sidorna här i bloggen redan så jag tror jag hoppar över det här. Några av uppslagen har jag också visat hos Hobbyworld under året som gått.

_____

Detta var en liten sammanfattning av mitt år hos Hobbyworld och nu vill jag bara önska alla ett riktigt Gott Nytt År!

 

Lämna ett svar