Året som gått – 2015

Du visar för närvarande Året som gått – 2015

Här kommer en sammanfattning av 2015 innan det är dags att fira in ett nytt år, jag gör det för att få en överblick över vad som verkligen hänt under året och hur mycket jag har att vara tacksam över och vad jag har åstadkommit.

Stora delar av frågorna hittade jag på Underbara Claras blogg men jag har tagit bort en del frågor och lagt till andra.

2015

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? Jag var designer hos Hobbyworld, ett så stort designuppdrag har jag aldrig haft tidigare.

Hur är du annorlunda under detta år än åren innan? Jag väger ungefär 10 kg mindre än under de senaste 20 åren.

Vilket var årets största utmaning och hur klarade du av den? Att hålla den vikt jag lyckades nå under hösten 2014 och jag klarade det!!

Genomdrev du någon stor förändring? Jag gjorde om Emils rum till mitt eget pysselrum, målade tak, golv och väggar och helt ny inredning.

Vilken dag kommer du minnas bäst och varför? 5 mars, då min svärmor gick bort.

Vilka länder besökte du? Förutom England passerade vi både Danmark, Tyskland, Holland och Frankrike under sommarens långresa. Första advent var vi dessutom till USA och besökte New York.

Bästa köpet? De röda gummistövlarna från Hunter, de är så sköna att gå i och de har hållit mina fötter torra hela den blöta delen av året.

blöt skog

Gjorde någonting dig riktigt glad? Att få vandra längs Cornwalls dramatiska kustlinje tillsammans med maken och Sally, att se de smala häckomgärdade vägarna och se den gröna vackra landsbygden i England gjorde mig verkligen glad. En dröm gick i uppfyllelse och den var precis så härlig som jag trott.

Saknar du något under år 2015 som du vill ha år 2016? Glädjen i att skapa, uppdraget till Hobbyworld gjorde många gånger mitt skapande till ett tvång och inte en glädje.

Vad önskar du att du gjort mer? Tränat mer med Sally och också styrketränat mer själv. Jag hade en del besvär med nacke och axlar under hösten så träningen blev lidande.

Vad önskar du att du gjort mindre? Pressat mig själv att göra saker som egentligen inte har någon betydelse och irriterat mig över strunt.

Favoritprogram på TV? Serien Downtown Abbey missade jag inte för den är en favorit, Modus och Bron såg jag i efterhand. Bonde söker fru och Morden i Midsomer är också mysiga program.

Bästa boken du läste i år? Jag har lyssnat massor på ljudböcker via Storytel och bara läst ett par böcker i pappersformat. Deon Myers böcker gillar jag och Den sista safarin som jag läst i år minns jag nog mest av alla böcker jag läst.

Välj de 5 appar som du använde mest under året? Jag använder Runkeeper varje gång jag är ute och går sen kommer nog Storytel, Instagram, Pinterest och Facebook.

Vad var din största framgång på jobbet 2015? Skulle nog säga att det är hemsida och webbshop jag designat och satt upp till Kent Watch & Jewellery i Sundsvall.

kentwj

Största framgång på det privata planet? Skulle nog säga att det är att jag lyckats hålla den för mig ovanligt låga vikten under ett helt år.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Jag var gladare är året innan, jag har försökt och kommit en bit på väg att finna ro med livet som det är. Den längtan efter förändring jag närt under många år har till stor del lagt sig och jag accepterar och gillar läget helt enkelt.

Vad spenderade du mest pengar på? Pysselsaker och kläder och skor för friluftsliv.

Något du önskade dig och fick? Resa mer och se platser jag drömt om och en ny superbra kamera.

Nikon_D7100

Något du önskade dig och inte fick? Att stugan vid sjön blivit klar.

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Att jag inte haft ont i kroppen och sluppit magkatarr under hösten.

Vad fick dig att må bra? Att vara utomhus med Sally, våra vandringar i skog och mark plus de resor vi gjort. Att ha en resa inplanerad skapar en härlig känsla av förväntan som nästan är lika bra som resan i sig.

Vem saknade du? Jag kan inte låta bli att sakna yngste sonen när han är i Luleå för studier. Under hösten träffade jag honom inte en enda gång vilket blev riktigt jobbigt innan han kom hem till jul.

De bästa nya människorna du träffade? Genom mitt pysslande har jag träffat en del nya människor, bl.a. det team av fantastiska tjejer och designers som jag varit en del av hos Hobbyworld.

Nämn något som du lärt dig under året som gått? Jag har lärt mig en ny systemkamera och fotograferar nu helst enbart i manuellt läge.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år? Jag ska sätta realistiska mål när det gäller min träning, träna mer regelbundet med Sally och skapa alster som jag själv vill, med vilka produkter jag vill och testa nya tekniker.

Vad skulle du vilja åstadkomma under nästa år? Jag skulle vilja utveckla min blogg så att jag kan inspirera fler människor och lägga mer fokus på hitta motiv att fotografera.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Annette

    Kul att läsa! Jag brukar också sammanfatta året som gått, men missade förra året. Kanske dags för en uppdatering nu 🙂 Och apropå ditt mål att inspirera fler människor genom bloggen, så lägg gärna upp mer om träning, inklusive statistik över träning, sådant är väldigt intressant att läsa tycker jag. Ha det gott!

    1. admin

      Tack! Jag ska tänka på saken, att lägga ut mer om träning.

Lämna ett svar