Systrarna bus

Du visar för närvarande Systrarna bus

Natten mot söndag slog åskan ner och vi har inte haft något wi-fi förrän i går kväll, jag hade tänkt blogga om systrarna bus redan på söndag kväll men det gick dåligt då jag inte hade någon internetuppkoppling från datorn och från mobilen kom jag inte åt bilderna jag har i datorn.

Systrarna Bus - Vit herdehund

Det lilla bustrollet Sansa lämnade oss igår och åkte tåg och bil med sin nya matte ända till Lomma i Skåne, resan gick jättebra och hon var inte ledsen eller orolig alls. Nu har hon en ny familj att lära känna, en ny hundkompis och en helt ny miljö att utforska.

Systrarna Bus - White Swiss Shepherd Dog puppies

Den sista veckan har jag försökt njuta så mycket som möjligt att de två små systrarna och vi har varit mycket ute i skogen där de utforskat och busat bland stock och sten. De hade så roligt dessa tjejerna och jag är glad att de fick chansen att spendera denna tiden tillsammans.

Nova - Vitherdehund - av Helen Thalén

Nu har vi bara Nova kvar och hon stannar för gott. En ny tid tar nu vid då vi kan fokusera på en enda valp med allt vad det innebär och det känns så roligt och spännande att se hur den lilla tjejen kommer att bli när hon växer på sig.

Detta inlägg har 3 kommentarer

 1. Violen på Brandholmen

  Så fin hon är lilla Nova! Nu får ni mer tid för varandra och jag föreställer mig att livet blir lättare för alla. Stort tack för alla mysiga bilder på valparna som du har visat! Har verkligen uppskattat dem!

 2. kiki freese

  Tack, nu fick jag svaret på fråga om lilla Nova stannar. Jag tycker det verkar så sorgligt att släppa iväg den ena efter den andra sötingen.
  Må gott
  /kiki

 3. Anni

  Det känns bra i hjärtat att du behåller en av valparna. Tänk, så många fina småttingar det blev av er resa till hanhunden! Och tänk att som hundmamma bli av med alla sina ungar! Men det är ju så det är i naturen, det är vi människor som väl håller kvar våra ungar längre än vi borde.
  Underbara foton av systrarna!

Lämna ett svar