Simmar valp

Du visar för närvarande Simmar valp

Hela lördag strilade regnet ner men under kvällen sprack molnen upp och vi fick en riktigt fin kväll. Vi passade på att åka ner till sjön där Sally fick simma och jaga bollar medan vår lilla simmar valp Nova passade på att ta några små simturer.

Nova - min lilla simmar valp av Helen Thalén

När Sally var ung och började simma fattade hon inte galoppen alldeles med en gång utan plaskade en massa med frambenen men hon insåg snart att det inte var så effektivt och började simma bättra. Nova har från första början simmat så fint utan plask.

Nova simmar 6 aug - 1

Det blir inga långa simturer men hon simmar så fint.

Nova 6 juli - 2

Den blöta lilla sötnosen har full koll på vad som händer, både på land och på sjön.

Sally Nova 6 juli - 1

Det var fler som utnyttjade den fina kvällen och var på sjön och i den vindstilla kvällen färdades ljudet lång väg, bl..a. passerade ett gäng kanotister som hade ett träningpass. Ledarens prat och pepp var lite konstigt så mor och dotter satt och spanade på gänget som paddlade förbi.

Detta är mitt bidrag till Helgbilden.

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Violen på Brandholmen

  Mysiga Nova som visst har talang att simma! Så duktigt att redan klara sig bra i vattnet! Toppenbild på mor och dotter!
  Ha en fin vecka!

 2. Anni

  Porträtten på Nova är fantastiska! Hon är inte ”bara” ett simmargeni, hon är fotomodell också!

 3. KajsaLisa

  Bilderna ser härligt svalkande ut, det måste vara jobbigt att ha päls på sommaren.

 4. Mias Mix

  Underbart fina båda två! Kul att ni behöll en valp. Måste vara bra motion för dem att simma. Och det lät som en alldeles ljuvlig kväll!
  Här i Kanada har vi det toppen men det var lite läskigt att träffa björnarna. Tycker absolut du ska passa på att åka hit när du har släkt i Vancouver. Det är 12 timmars bilresa från Jasper till Vancouver, ca 7 från Golden där vi bodde senast. Eller så kan man flyga mellan Calgary och Vancouver. Vi valde att stanna i bergen och vandra några extra dagar istället för Vancouver. Sen blir et Calgary och bröllop 🙂

Lämna ett svar