St Micaels Mount – Layout

Du visar för närvarande St Micaels Mount – Layout

En faktor som gör att jag gillar England är dess historia och när vi stod på stranden vid ön St Micaels Mount och såg den gamla stenvägen som försvann ner i vattnet i riktning mot ön så kände jag historiens vingslag. När det är ebb kan man ta sig torrskodd ut till ön men annars är vägen översvämmad, jag kunde inte låta bli att fundera över vilka som byggt denna väg, hur såg livet ut på den tiden, hur var livet på en ö på denna tid osv.

På denna layout, som är ett av mina DT-alster för Hobbyworld, använde jag ett foto där Sally sitter på stranden med St Micaels Mount i bakgrunden.

St Micaels Mount with Pink Paislee - Atlas

Layouten fick ett resetema med material från Pink Paislee’s serie Atlas.

Pink Paislee - Atlas - Ephemera

Jag blev så lycklig i går kväll när jag upptäckte att jag vunnit två scrapkit hos Scrapafrica med det det första bidrag jag någonsin medverkat med. Du kan se hur det ser ut här, scrolla längst ner i inlägget så ser du mitt bidrag.

Lämna ett svar