Loppisrally och blöta stigar

You are currently viewing Loppisrally och blöta stigar

Denna helg har varit riktigt trevlig, vi slapp äntligen det regn som har trillat ner över oss de senaste veckorna men allt regnandet har gjort att det är väldigt blött i skog och mark. Jag har ändå varit ute och vandrat en hel del i skogen, jag passade på nu när älgjakten har uppehåll några veckor. I våras köpte jag ett par rätt dyra Hunter gummistövlar som jag är väldigt nöjd med, de håller mig torr och de är riktigt sköna att gå i. Denna sommar har de verkligen fått göra rätt för sig.

blöt skog

Man skulle kunna tro att detta är en bäck med det är en del stigen jag och Sally följde.

blöt skog2

På lördag hade NBC i Gottne ordnat något som de kallade Loppisrally. Man fick köpa en karta som de hade markerat ut 11 olika ställen med garageloppis i Gottne. Sedan följde man kartan och åkte runt och shoppade loppisfynd och träffade folk. Tillbaka på NBC kunde man köpa hamburgare och riktigt gott fika, det var ett väldigt trevligt och lyckat arrangemang.

loppisrally

Gänget i vår bil shoppade rätt mycket men det enda jag köpte var en lite annorlunda mjölkhämtare och en helt oanvänd finklänning för 40 kr.

Fler helgbilder hittar du här.

This Post Has 14 Comments

 1. Stare Ström

  Ser att du också var på ett trevligt ställe!

 2. Violen på Brandholmen

  Låter kul med Loppisrally! Vilken fin mjölkkruka med härlig patina! Bilden med dina röda stövlar får mig att längta ut i skog och mark!
  Ha en bra vecka!

 3. Anemonen

  Wow det var ett häftigt tilltag att köra loppisrally. Det hade jag gillat. Inga dåliga grejor du köpte. Klänningen var jag sugen på att få se. Fick en bild i huvudet hur den ser ut.

 4. Anemonen

  Wow det var ett häftigt tilltag att köra loppisrally. Det hade jag gillat. Inga dåliga grejor du köpte. Klänningen var jag sugen på att få se. Fick en bild i huvudet hur den ser ut.

 5. Anni

  Oj, så blött! Här är det redan alldeles torrt och jag måste vattna.
  Men loppisrally lät ju toppen! Finfin kanna!

 6. Annette

  Loppisrally låter jättekul 🙂 Blir som Anemonen nyfiken på klänningen. Jag vet inte vad jag gjort för fel med mina Hunterstövlar, men de läcker in på sidan på ena stöveln och båda stövlarna har sprickor litet här och var. I och för sig använder jag dem året runt varje dag och har gjort i två år, så till slut kanske de måste ge upp 😉 Apropå det måste jag köpa nya stövlar nu, får se om det blir Hunter igen.

 7. Hanna

  Du det där ser riktigt härligt ut. Regn har sina fördelar det också, du får använda dina fina gummistövlar och bilderna blir oftast mycket klara och mustiga i regnväder. 🙂 Kul med loppis, gillar ju sånt jag med!

 8. BP

  Vilka urläckra gummistövlar. Dom är nästan för fina att använda i den geggan;-)

  Kul att du också har “loppat”. Å den där mjölkkannan skulle jag kunna dö för. Ett utmärkt loppisfynd!

 9. BP

  Vilka urläckra gummistövlar. Dom är ju nästan för fina att använda i den geggan;-)

  Kul att du också har “loppat”. Å den där mjölkkannan skulle jag kunna dö för. Ett utmärkt loppisfynd!

 10. Anne-Mari

  Herleg å ha knallrøde støvler !
  Det gjer regn og våte stier litt meir lystbetont 🙂
  Flotte loppefunn, særleg spanna.

 11. kiki Freese

  Loppisrally låter som en toppen ide. Kul för folk och bra för loppisförsäljare.
  Inköp var riktiga fynd.
  —och du snygga stövlar.
  /Kiki

Leave a Reply