Sommarvärme i maj

Du visar för närvarande Sommarvärme i maj

Det har varit en extra lång helg som för mig började redan vid lunch på onsdag och vi fick riktig sommarvärme fast vi bara är i maj än. Det vackra vädret gav mig energi till att utföra en massa jobb hemma, både utomhus och inne har jag städat och fixat med allt möjligt. Kvällarna har varit fyllda av umgänge med släkt och vänner och nu är jag totalt utpumpad, men när jag tänker på allt jag gjort så är det inte konstigt alls.

Tyvärr har jag inte haft någon inspiration till att fotografera denna helg men jag var en runda med kameran i trädgården idag. Tulpanerna slår snart ut, krokus och andra vårblommor blommar för fullt men den fägringen är nog snart över om värmen fortsätter.

Krokus

Idag var det nästan olidligt varmt, vi hade över 27 grader varmt i skuggan när det var som värst. Jag tog då cykeln till pappa där han bor vid havet medan maken och Sally tog bilen och där var det en skönt svalkande sjöbris, Sally kunde svalka av sig i vattnet och få lite energi tillbaka. Vi grillade korv nere vid stranden och njöt av den härliga eftermiddagen.

Sally i Sörberga av Helens Color Life

Fler helgbilder hittar du här.

Detta inlägg har 14 kommentarer

 1. Monica o Jacob

  Stackars lilla gumman inte roligt att vara full
  med folk i värmen, rund och fin är hon;-)
  Härliga vårbilder
  Ha en skön kväll

 2. Beppan

  Inte lätt att ha päls i sommarvärmen! Skönt med bad då.
  Här har vi njutit av fantastiska dagar också.
  Och sysslat med trädgårdsjobb. Inne kan jag vara när det regnar.

 3. Mias Mix

  Vad skönt att kunna åka till havet. Vackert också. Ni fick knappt någon vår utan gick från vinter tilll sosmmar. Ha en skön vecka!

 4. Ibland blir det för mycket av det goda, det är inte alls skönt när det blir för varmt! Skönt att kunna svalka sig lite vid havet!

 5. Elisabeth

  Skönt att få känna sig duktig ibland. Lagom med värme och blir det för varmt är det ju klart skönt med ett svalkande dopp.

 6. kiki freese

  Värme och hav det är väldigt bra kombination. Jag hoppas på mer värme 🙂
  /Kiki

 7. Men oj vilken värme ni haft. Kan tänka mig att det börjar bli lite tungt för Sally nu

 8. Annette

  Och jag tycker att 27 grader låter underbart 🙂 Här var det nog nästan lika varmt, men med en del vind så kändes det bara skönt. Så fina bilder, särskilt på Sally vid vattnet.

 9. Monica Olson westman

  så kul med Sallys valpar. Tycker hon ser lika pigg ut som vanligt och ”pappan” är väldigt snygg. skönt med långledigt för matte, så att hon orkar framöver…

  1. admin

   Ja, det är kul. Håll tummarna att allt går bra hela vägen!

 10. Anemonen

  Sally är vacker som alltid och säkert skönt för henne att få svalka sig vid vattnet. Nu spirar det ordentligt i hela vårt avlånga land och det första som kommer är ljuvligt.

 11. Åke

  Jag tyckte det verkade som du var i höga kusten området… Läste på lite om dig och det stämde ju. Krokusarna har slagit ut hos mig också, jag är tio talet mil söder om dig. Fin posering av hunden 🙂 Mina hundar är alltid med mig när jag rör mig ute i naturen, en del kan väl tycka att det blir för mycket hund… Men vem är människans bäste vän? Och så mycket glädje man får igenom dem 🙂 Fina vår bilder 🙂

  1. admin

   Tack! Kul med någon någorlunda nära! Det är så härligt att ha sin hund med sig överallt. Nu har Sally bara två veckor kvar tills hon ska valpa så hon får ta det lugnt och det känns jättekonstigt att vara ute och motionera utan henne.

 12. KajsaLisa

  Härligt att se att våren (eller är det sommar) kommit upp till dig också, fina bilder.

Lämna ett svar