• Inläggskategori:Kort
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

Hugs and kisses

Du visar för närvarande Hugs and kisses

Jag har haft ovanligt mycket inspiration till att göra kort ett tag, jag har både kladdat med färg men även gjort kort i en enklare stil. Detta kort med hälsningen Hugs and kisses blir mitt bidrag till CiLi in Papers utmaning i maj där man ska inspireras av en moodboard. Det är en väldigt läcker moodboard där jag inspirerades av färgskalan i grå och rosa toner.

Hugs and kisses card by Helens Color Life

Mitt kort blev enkelt där jag använt en die som heter Tall Bamboo från Memory Box die som jag stansat ut i olika grå toner och monterat lite omlott.

Hugs and kisses card title by Helens Color Life

Hälsningen är från ett Project Life-kort där jag skurit ut en remsan där hälsningen är tryckt i rosa bland de ljusgrå.

Lämna ett svar