Slutet av januari

Du visar för närvarande Slutet av januari

Jag känner mig riktigt nöjd för att jag lyckats slutföra hela januari i Fat Mum Slims Photo a Day utmaning! Varje dag har jag lagt ut dagens bild på Instagram på mitt konto som heter https://www.instagram.com/helenscolorlife/. Ibland lägger jag in bilder i Facebook-gruppen som tillhör utmaningen men inte varje dag.

Här kommer bilderna från slutet av januari som jag inte visat här i bloggen tidigare.

Dag 21 – Växa

Hundar växer verkligen fort men så har de också ett betydligt kortare liv än människan. Att detta var Nova i juni är lite svårt att begripa.

Dag 22 – I min stad

I min stad finns detta hus som ser väldigt speciellt ut. Det heter Ting 1 och numera har jag nog vant mig vid det.

Dag 23 – Det här är mitt

Det här är mitt pysselrum som jag älskar. Nästan varje kväll sitter jag här en stund, jag pysslar inte alltid men jag sitter kanske vid datorn eller så funderar jag bara en stund. Den här bilden är den som fått flest gilla-markeringar av mina bilder hittills.

Dag 24 – Vad jag gör

Mitt yrke är webbdesigner och det blir bara roligare och roligare. Jag har fortfarande lite svårt att identifiera mig med den titeln men det är trots allt det jag gör. På bilden syns en av de senaste hemsidorna jag gjort helt från grunden. Även logotypen till företaget tog jag fram.

Dag 25 – I bakgrunden

Slutet av januari av Helen Thalen

Där vi bor har vi alltid skog och berg i bakgrunden. Ofta så ser jag inte bakgrunden för att jag fokuserar på något närmare men det är en härlig vy när man lyfter blicken.

Dag 26 – Mums

Semlor är nästan det bästa med denna årstid men jag försöker verkligen låta bli. Jag vill gå ner några kilon innan sommaren och med semlor funkar det inte så bra.

Dag 27 – Jag kan inte var utan…

…mina kängor med dubbar. Numera har vi nästan mer is än snö på vintrarna och med dessa skor kan jag ändå vara ute obehindrat.

Dag 28 – Skylt

Markeringarna för skoterleden är bra mycket vackrare än nyare skyltar.

Dag 29 – Skugga

Jag måste säga att denna utmaning var lite svår. Vi har inte haft så mycket sol de senaste veckorna, verkligen inte på kvällar och helger då det finns tid att fotografera. Till slut fick jag denna bild på Sally från Bergsjön där hon har en lång skugga som ser ut som Batman.

Dag 29 – Hallå

Bland pysselprylarna finns det en del bra att fota till olika teman.

Dag 31 – Färgrikt

Mer scrapsaker och detta kit med matchande papper och dekorationer heter Life in colour. Det blev månadens sista bidrag till utmaningen.

Jag har inte satt något mål att klara varje månad men jag kör på så länge det känns roligt och inte bara blir stressigt.

Lämna ett svar