• Post category:Kort
 • Post comments:2 Comments

Shakerkort till en student

You are currently viewing Shakerkort till en student

Vi är mitt uppe i en härlig tid som kan innehålla många olika kalas som t.ex. konfirmation, studentfirande, morsdag och kanske till och med bröllop. För vår del har vi ett studentfirande för min systerdotter och hennes pojkvän. Jag har lovat att fotografera dem inför balen och maken ska skjutsa dem i någon av hans gamla bilar och det känns väldigt roligt. Jag har börjat göra studentkort och det första blev ett shakerkort som innehåller paljetter, jag visar också detta kort hos Hobbyworld idag.

shakerkort till en student

Shakerkort är en favorit just nu och jag kan bara inte lessna på produkter i serien On Trend från My Minds Eye.

Shakerkort med paljetter

Texten på kortet har jag gjort i Silhouette Cameo, “Grattis till” är gjort med en svart Sketch Pen och  “Studenten” är utskuren i svart cardstock.

This Post Has 2 Comments

 1. Mias Mix

  Du gör så mycket fint! Är det bara för eget bruk eller säljer du också?

  1. admin

   Tack, vad du är snäll!
   Jag göra bara saker för eget bruk och säljer aldrig något. Visst gör jag saker till syrran och andra närstående men inget annat.

Leave a Reply