Ruskiga bensinpriser

You are currently viewing Ruskiga bensinpriser

Veckans tema hos Gems Weekly Photochallenge är Pris. De flesta saker har ett värde, ett pris, men en del av det vi behöver i det dagliga livet tycker jag har ett för högt pris. Ett pris som är hutlöst är bensinpriset! För oss som bor på landsbygden funkar det inte att åka kollektivt och vi måste förlita oss på egna transportmedel.

Bensinstationer är inte så vackra men ikväll tog jag kamera och stativ och fotade det inte allt för roliga bensinpriset i mörker.

Desto roligare är detta bygge. Tornet finns på Örnsköldsviks gamla brandstation och användes till att hänga brandslangarna i. När den nya brandstation var färdig köpte Gummigrossens ägare den gamla brandstationen. Han håller nu på att bygga en väldigt speciell lägenhet i toppen av tornet till sig själv. Vart priset på detta bygge kommer att sluta är svårt att föreställa sig men inte lär det bli billigt. Här kan du se en skiss hur slutresultatet kommer att se ut >>

 

This Post Has 9 Comments

 1. BP

  Har sagt många gånger att man borde göra skillnad på bensinpriset för storstadsregioner och landsbygden. Storstäderna har ju för det mesta en välfungerande kommunaltrafik, vilket glesbygden inte har. Med andra ord så borde bensinen vara betydligt billigare för er, speciellt för folk som behöver bilen i jobbet. Den 1 januari höjs ju priset ytterligare.
  Nattbilderna du tog är riktigt, riktigt bra. Måste säga att lägenheten gör sig betydligt bättre nattetid. Bygget ser aningen “oproportionerligt” ut dagtid tycker jag. Dessutom är det full insyn – nja…

 2. Klara Ovidia

  Effektfullt fota det höga pensinpriset i mörker! Belyser läckert. Fint pris får du för det 🙂
  Bygget är spektakulärt, men läckert nog, där uppe får en överblicken nedåt.

 3. Violen

  Så snyggt det blir när du fotograferar bensinstationerna i mörker! I vanligt dagsljus ser de inte så roliga ut. Bensinpriserna är inte heller för roliga, de är höga och kommer väl att bli ännu högre! Byggnaden ser spektakulär ut och det kommer väl att “kosta skjortan” att bo där.
  Trevlig helg!

 4. Paula

  O så bra! Med dagens bensinpris är det inte många som kan spara ihop till en sån exklusiv lägenhet! Fint tolkat och jag har aldrig sett en snyggare bild på en bensinmack!

 5. Ditte

  Visst är bensinpriserna alldeles för höga. Absolut! Och de som bor utanför storstadsregionerna drabbas extra hårt. Ogillas! Men dina bilder från bensinstationen gillas!
  Spännande med Tornet. Tittade in via länken. Ska ta mig en extra titt här till sommaren när jag glädjande nog har vägarna förbi. (Brukar från mitt hotellrum på Elite hotell ha utsikt mot Ting Ett. Spännande byggnad det också)

 6. byblixtra

  Pelarna med bensinpriserna gör sig bäst i mörker. 🙂 Snyggt fotat!
  Håller med dig om att bensinpriserna är för höga för oss som är beroende av bilden för att ta oss till jobb och annat vardagligt, inte mycket nöjeskörning här inte.

  Läckert att göra gamla brandtornet till en lägenhet. Den lär få en dyr prislapp.

 7. "LillaSyster"

  Kan bara hålla med dig bensinpriset har verkligen skjutit i höjden och som sagt för alla funkar det inte att åka kollektivt eller att gå/cykla till jobbet.
  Läckra bilder du tagit=) Ha en fin söndag.

 8. KajsaLisa

  Försöker åka bil så lite som möjligt, men även service försäkring och annat kostar. Den lägenheten var häftig.

 9. Ama de casa

  Ja inte är det billigt med bensin inte. Nu använder vi inte bilen så mycket så det är ganska ok för vår del ändå, men så är det ju inte för alla.

  Vilket bygge! Fina kvällsbilder och en härlig tolkning 🙂

Leave a Reply