Project Life vecka 9-12 – 2017

You are currently viewing Project Life vecka 9-12 – 2017

Den här veckan har varit en av de värsta jag genomlevt efter att vår äldsta hund, Sally, avled efter en kort tids sjukdom tidigt i söndags morse. Jag har gråtit mer än jag trodde det var möjligt och gråten ligger fortfarande på lur mest hela tiden.

Livet går ändå vidare på något sätt och jag har jobbat lite med mitt Project Life-album och gråtit över alla bilder där Sally är med. Denna omgång har jag gjort klart vecka 9-12 med en massa vintriga foton.

Vecka 9

Denna vecka gjorde vi en resa till Luleå för att hälsa på yngste sonen. Det blev en väldigt mysig resa där vi umgicks och var ute i det soliga vädret hela familjen tillsmman.

Hela uppslaget ser ut så här.

Vecka 10

Hela vecka 10.

Vecka 11

Vecka 12

Under helgen var jag, maken och hundarna till Bydalen på en minisemester. Vädret var inte det bästa men det blev några sköna, avslappnande dagar.

Jag har också visat några av dessa sidor hos Swe Scrapbook idag där det är Project Life som är dagens inspirationstema.

Leave a Reply