Project Life vecka 25-28 – 2017

Du visar för närvarande Project Life vecka 25-28 – 2017

Jag har inte haft mycket tid till att pyssla de senaste månaderna. Det enda som jag håller på med är mitt Project Life-album. När jag fått in en bra rutin så tar det inte särskilt mycket tid. Sommarveckorna är klara i mitt album och här visar jag vecka 25-28.

Vecka 25

Midsommaraftonen inledde jag var med min mamma på hennes boende. De hade ett fint midsommarfirande där så det blev en bra start på dagen. På eftermiddagen åkte vi tillsammans med några vänner till Norrfällsviken och åt skärgårdsbuffé på Fiskefänget.

Hela uppslaget

Vecka 26

PL-ablum vecka 25-28

Hela uppslaget.

Vecka 27

Denna vecka fick vi besök av goda vänner från Tjörn . Jag var också ute och paddlad SUP med Nova. Det gick sådär eftersom hon bestämde sig för att hoppa av brädan vilket gjorde att jag druttade i plurret.

Hela uppslaget.

Vecka 28

Det är så härligt med sommar!!

Hela uppslaget.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Eva Hellström

    Är djupt imponerad. Så fint du har gjort det. Vilket arbete du lagt ned!

    1. Helen

      Tack!! Jag är en pysslare i grund och botten och just nu är det mest sån’t här pyssel jag ägnar mig åt. Det är mitt sätt att föra dagbok fast med bilder.

Lämna ett svar