Photo a day – maj 2017

Du visar för närvarande Photo a day – maj 2017

Tiden går fort och vi är nu mitt i en ljuvaste av alla årstider. Just nu är det lätt att leva och att fotografera är så enkelt när det är ljust nästan dygnet runt.

Min prestation när det gäller fotografering fortsätter förvåna mig själv. Även under maj presterade jag bilder för varje dag i Fat Mum Slims Photo a Day photo a day-utmaning

Little Moments by Fat Mums Slim –  maj 2017

Jag fortsätter lägga ut bilderna till denna utmaning på Instagram under namnet Helens Color Life.

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Mias Mix

  Många fina bilder! Har ju sett en del av dem på instagram! Jag är periodare, ibland kan jag lägga ut bilder ett par dagar i rad, sen dröjer det evigheter… Likadant på facebook och bloggen. Men nu när vi mår lite bättre är det lättare att orka. Sonen är ganska stabil, har permission 6 dagar per vecka, nattpermission 2 nätter per vecka.. Men ändå går det inte direkt framåt, han går inte och pratar inte, sitter i rullstol, skriver istället för att prata. Kommer ta oerhörd lång tid. Men humöret är lugnare och mer positivt nu och det betyder mycket.

  1. Helen

   Tack Mia! Jag förstår verkligen att det går upp och ner med orken för dig. Ni går sannerligen igenom en hemsk tid men skönt att läget är lite stabilare och speciellt att sonen mår lite bättre till humör och känsla. Jag hoppas sommaren blir härlig för dig och hela familjen, att du får vila ut och samla glädje och lust att fota och annat skoj denna sköna årstid.

 2. Anneli - A'la Foto

  Men oj vad fotoutmaningar du är med i! Eller ja, tre men alla gigantiska! Eller är det fler? Men jag antar att du samkör 365 och varjedagbilderna i denna utmaning?

  1. Helen

   Det blev lite mycket fotoutmaningar men än går det bra?. Försöker kombinera dem när det funkar.

Lämna ett svar