Mysa på bästa sätt

Du visar för närvarande Mysa på bästa sätt

Veckans ord hos Gems Weekly Photochallenge är Mysa och mysa kan man göra på många olika sätt.

Mitt bästa sätt att mysa gör jag gärna någon dag när allt jag tänkt göra är gjort, hundarna är motionerade och jag har en stund över. Då tar jag med mig kameran eller bara mobilen och går ut i skogen bakom huset. Jag bara strosar runt och tittar, lyssnar och känner dofterna. Jag tar in omgivningen och ser alla fantastiska detaljer och fotograferar när jag ser något jag vill föreviga.

Under vintertid är jag hänvisad till att strosa på de skoterspår som maken kört upp, åtminstone när vi har så här mycket snö. Jag är väldigt tacksam för spåren så vi kan komma ut i skogen även under vintern. Närmast huset har han gjort några kortare slingor men han har även gjort en längre runda som också ansluter till skoterleden på bergets topp. Det är perfekt motion att trava på uppför berget i skoterspåret för både två- och fyrbenta.

 

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. BP

  Fantastiskt fina bilder som alltid här hos dig. Nu vet jag inte om jag skulle kalla dessa snömängder och temperaturen för mysiga, men jag förstår din baktanke;-). Å dina bilder är ju konstverk som sagt:-)
  Ni måste ha en enormt stor tomt om den innehåller motionsslingor. Är det snöskoter/bandgrävmaskin/snöslunga som gäller eller hur gör din man spåren?

 2. Tove Olberg

  Underbart vackert fångat Helen! Is, snö och sol och skugga är verkligen fina motiv!

 3. byblixtra

  Så härligt med en egen promenadstig i skogen. 🙂
  Det ser mysigt och rogivande ut efter skoterspåret med skogen nära inpå. Förstår att du och vovvarna njuter där.

 4. Carita Liljendahl

  Så otroligt vackra bilder!
  Och visst är utomhusliv och brasor något bland det bästa.

 5. Ditte

  Vilka fantastiska bilder! Och jag förstår att det är en ynnest att ha detta vackra helt nära- Att vistas utomhus i den här miljön kan kan jag tänka mig att du njuter av. Mysigt att ta med kameran ut och se vad som finns att dokumentera och uppleva. Tack för rundan.

 6. Violen

  Ett bra sätt att stressa av och mysa! Tur att du tar med kameran och fångar det vackra du ser på bild.
  Ha det gott!

 7. vilt og vakkert

  Heisann, slike spor etter en firhjuling, var også jeg glad for da jeg gikk en tur med Spot i Lia for noen uker sida

 8. KajsaLisa

  Första bilden blev grym, det gäller att hitta detaljerna.

 9. Ama de casa

  Ett mysigt inlägg – fast jag föredrar att se snön på bild istället för att ha närkontakt med den 😉

Lämna ett svar