My most favourite

You are currently viewing My most favourite

Idag är det juldagen och jag hoppas alla har en riktig härlig jul. Som vanligt håller Swe Scrapbook fanan högt och visar alster även under denna tid. Idag är det en skissutmaning och jag visar en layout som fick titeln Most favourite.

My most favourite av HelensColorLife

Denna layout är inte det minsta julig utan den sprider istället en härlig känsla av fridfull sommar. Jag älskar verkligen detta fotografi där Nova sitter vid en liten skogstjärn och spanar på ett par svanar på andra sidan. Nova är absolut “my most favourite” och jag är så tacksam att vi gick igenom slitet att ha en kull valpar så vi fick henne. Hennes mor, Sally, fattas mig fortfarande väldigt mycket men denna lilla böna sprider en massa kärlek och glädje.

 

Leave a Reply