Jultag med en krans

You are currently viewing Jultag med en krans

Idag visar jag en sista jultag med en krans innan jul som det blir sista julpysslet för i år som jag också visar hos Hobbyworld, inspiration till den hittade jag på Tim Holtz blog, det inlägger finns här.

I morgon är det julafton, alla julklappar är inslagna och det som går att förbereda är redan gjort. Idag är det det allra sista pysslet kvar sedan firar vi som vanligt julafton hos oss med hela släkten med god mat och trevlig sällskap.

Tyvärr blir julafton inte helt som vanligt eftersom svärmor inte längre finns med oss. Vi har alltid varit bjudna till henne på julaftons morgon för en riktigt härlig julaftonsfrukost med alla möjliga tillbehör som fatost, skinka och de första åren jag var med så bjöd hon på ölsoppa. Vi få nu försöka skapa oss en ny tradition för julaftonsmorgon, vi får se hur det blir.

Jultag med krans av HelenTh

En riktigt God Jul önskar jag dig.

This Post Has One Comment

Leave a Reply