Fjärde ljuset brinner

You are currently viewing Fjärde ljuset brinner

Idag brinner fjärde ljuset tillsammans med de andra i adventsljusstaken, julgranen är klädd och det som är kvar att göra innan jul är att städa och handla den sista julmaten.

Fjärde ljuset brinner

Helgen har varit rätt intensiv där vi igår firade mina föräldrars Guldbröllopsdag bl.a. med att bjuda ut dem på restaurang tillsammans med mina syskon och deras familjer.

Guldbröllop

Idag hade maken förberett en träning i sök i vår skog med gruppen han tränar tillsammans med, så nästan hela gänget var här och tränade först och sedan fick de adventsfika inne hos oss. Våra söner och en av grannarna agerade figuranter så för alla hundar utom Sally var det nya människor att hitta i skogen. Sökrutan var ganska stor och inte allt för lätt så det tog ett antal timmar innan alla hundar hade hittat figuranterna. Det var väldigt roligt att få bjuda hem dem alla och de fick en spännande träning i ny skog.

Fler helgbilder hittar du här.

This Post Has 6 Comments

 1. Meta

  Så trevligt allt låter. Jobba med hundar det är bra hobby.Man kommer ut i skog och mark får röra på sig hur dant vädret än är.
  Ha en riktigt fin JUL
  Kram Meta

 2. Mias Mix

  Fullt upp hos dig. Men låter ändå som en rolig helg. Skönt för dig att det mesta till julen är klart. Nu kan du också sitta och njuta och sjunga julsånger 🙂 God Jul!

 3. Beppan

  Härlig helg för både två- och fyrbenta ser jag.
  Önskar dig en riktigt God Jul!

 4. kiki Freese

  En som inte behöver stressa inför jul, skönt. Festlig helg du haft.
  Bra jobbat av mor och far.
  /Kiki

 5. Violen på Brandholmen

  Så trevligt det låter med både guldbröllop och träning av hundarna i sök! Skönt att slippa stressa de sista dagarna inför helgen!
  Önskar dig en GOD JUL!

 6. Anemonen

  Vilka fina föräldrar du har och så glad jag blev när jag såg att din far har fluga dagen till ära. Snyggt och elegant på en och samma gång

Leave a Reply