Julklappar i svart och vitt

Du visar för närvarande Julklappar i svart och vitt

Som jag tidigare berättat så är temat i årets julkalender hos ScrappTorget julklappsinslagning. Jag tycker det är roligt att göra fina presentinslagningar så det är ett tema som passar mig mycket bra. I mitt senaste inlägg hos ScrappTorget visar jag ett gäng julklappar som jag har slagit in och här visar jag också några av julklappar i svart och vitt.

Till alla har jag använt samma randiga presentpapper i vitt och svart.

Jag fick för mig att jag ville ha randiga, breda band i svart och vitt men jag hittade inte några sådana band på stan men däremot ett randigt bomullstyg. Jag köpte en bit och klippte remsor av det och lindade runt paketet och gjorde en stor rosett.

Lite svart tyll sticker upp ovanför rosetten och en vit garnboll fick bli pricken över i:et.

Det andra paketet har fått en rosett som jag gjorde av mönstrat papper, hur man gör en sådan rosett kan du bl.a se här. Julklappsetiketten som sticker ut under rosetten är gjord av två cirklar, en vit enkel och en svart med uddar, den svart embossade jag med en embossingfolder för att ge den lite dimension.

Ytterligare en julklapp fick det randiga pappret men med en enkel rosett av band klippt från samma randiga tyg. Jag har limmat fast lite paljetter här och där på paketet och avslutat med en rund julklappsetikett med ett utstansat hjorthuvud som dekoration.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Freja

    Åhh, så fina paket! sådana som jag inte skulle nändas öppna!

  2. admin

    Tack Freja! Det är ett roligt pyssel att slå in fina klappar.

Lämna ett svar