Höststund i skogen

Du visar för närvarande Höststund i skogen

Idag var det soligt och jag längtade ut i skogen. Jag önskade också att Nova skulle få springa fritt med liten chans att stöta ihop med andra människor och hundar. Därför valde jag att åka till den skog som jag varit mycket i under de senaste 30 åren. Där kan visserligen finnas lite människor men idag såg vi ingen alls. 

Jag var trött och sliten så vandringen blev lugn och jag vimsade runt och kollade ett par svampställen. Det fanns en massa svamp så jag plockade med mig en del. Just nu står det en soppa på spisen med trattkantareller och butternutpumpa.

Nova älskar att vara ute så här och hon hittade pinnar och kottar som hon bar omkring på eller tuggade sönder.

När jag stannar och plockar svamp eller sätter mig att fika så väntar Nova så snällt på att jag ska bli klar.

På vägen tillbaka satt jag en stund på bron till jaktstugan och fikade i solen. Då passade jag på att ringa min ex. make för att kolla om hans hund Guzzi och Nova kunde få träffas och busa lite. Han var på brukshundklubben och de var färdiga med jobbet de genomfört så det gick bra. Sogen där vi var är på vägen när han ska hem så han dök upp och hundarna fick träffas och leka. 

Jag hade kameran med mig med 50 mm objektivet på och fotade en del under turen, gillar verkligen det fasta objektivet. Det är lite speciellt att fota med men jag har vant mig vid det här laget.

Lämna ett svar