Hello New York

You are currently viewing Hello New York

Ännu en nyskapad layout med ett foto från New York. Denna bild tog vi uppifrån toppen av Rockefeller Center med ett upplyst Empire State Buildning i centrum.

Hello New York, scrapbooking layout by HelenTh

Scraphuset har en tävling under januari med en bingobricka där man ska använda sig att innehållet i minst en rad på brickan. Jag har använd rad 6 som består av prickar, hjärtan, rivna eller skrapade kanter, pilar och charm(s). Charms är små berlock, ofta i metall som används att dekorera med.Jag använde en lite högklackad sko som jag knöt fast i den i trä utskurna texten “hello”.

I New York köpte jag en die med en siluette av NY’s skyline, jag skar ut den i papper som jag sedan använde som en stencil på bakgrunden.

Hello NY, silhouette, by HelenTh

This Post Has 2 Comments

  1. Annette

    Så snyggt! Älskar de där träorden och har köpt på mig en bunt själv som nog kommer till användning nästa helg. Men det som jag fastnade mest för var siluetten av New York – så snyggt det blev att använda en die som stencil.

    1. admin

      Tack! Trädekorationer är snyggt och passar nästan på alla alster.

Leave a Reply