FMS Photo a day – Vecka 29-31 2019

Du visar för närvarande FMS Photo a day – Vecka 29-31 2019

Jag har nu kämpat i den dagliga fotoutmaningen hos Fat Mum Slim där hela julis teman handlat om mig. Vissa dagar har varit verkligt svåra att lösa men jag lyckades publicera något varje dag hela månaden. Under augusti tänker jag inte delta, det är för mycket jobb och temat under augusti är mat vilket jag är väldigt ointresserad av att fotografera.

Detta var julis dagliga teman:

Här kommer en sammanställning av sista halvan av juli.  För att göra det enkelt för mig så delar jag mina bilder från Instagram och texterna från Fat Mum Slim.

Vecka 29

15. This flavour makes me happy | #FMS_THISFLAVOURMAKESMEHAPPY

16. I love this film | #FMS_ILOVETHISFILM

17. I’m grateful for… | #FMS_IMGRATEFULFOR

18. My fave book | #FMS_MYFAVEBOOK

19. My fave place in the world | #FMS_MYFAVEPLACEINTHEWORLD

20. My fave people | #FMS_MYFAVEPEOPLE

Vecka 30

21. Today was great because… | #FMS_TODAYWASGREATBECAUSE

22. A scent that makes me happy | #FMS_ASCENTTHATMAKESMEHAPPY

23. I achieved this! | #FMS_IACHIEVEDTHIS

24. Made me smile today | #FMS_MADEMESMILETODAY

25. Three things I’d take on a deserted island | #FMS_THREETHINGS

26. A memory of mine | #FMS_AMEMORYOFMINE

27. A fave outfit | #FMS_AFAVEOUTFIT

28. My fave season | #FMS_AFAVESEASON

Vecka 31

29. My fave animal | #FMS_MYFAVEANIMAL

30. Something I want you to know about me | #FMS_SOMETHINGIWANTYOUTOKNOW

31. My fave thing to take photos of | #FMS_MYFAVETHINGSTOTAKEPHOTOSOF

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Paula

    Oj vad duktig du har varit, det var inga lätta utmaningar! Jag gillar lagom med utmaningar, är med i skyltsöndag, Gemsweeklyphotochallenge, fem-en-fredag och söndags-smakbit. Övriga dagar får jag skriva fritt ur hjärtat eller inget alls…Det kan ju bli för mycket av det goda. Samtidigt kan man behöva en knuff för att få till ett inlägg…Du har så jättefina foton och jag tycker så mycket om att kika in hos dig!

    1. Helen

      Tusen tack Paula! Det är lite jobbigt med teman varje dag så jag deltar inte mer i just den utmaningen. För mig är egentligen en i veckan tillräckligt eftersom jobb och vardagen tar den mesta av min tid.

Lämna ett svar