Fem en fredag v. 40 – Ordspråk

Du visar för närvarande Fem en fredag v. 40 – Ordspråk

Veckans frågor hos Elisa är baserade på olika ordspråk.

 1. När ropade du senast hej innan du kommit över bäcken?
 2. Hur hade din morgonstund guld i mund idag?
 3. Vilka tre goda ting har du varit med om i veckan?
 4. När senast fick du vänta på något gott?
 5. När fann du senast något du sökte?

När ropade du senast hej innan du kommit över bäcken?
Ropade tyvärr inte hej innan jag hoppade över en bäck idag. Skulle kanske gjort det så hade jag kanske inte blivit blöt om fötterna. 🙂

Hur hade din morgonstund guld i mund idag?
Jag är alltid ledig på fredagar så jag hade sovmorgon idag! Det är så underbart eftersom jag annars kliver upp kl 5 när jag jobbar för att hinna gå en promenad med vovvarna.

Vilka tre goda ting har du varit med om i veckan?

 1. Jag har gått en jätterolig kurs i Nosework två kvällar denna vecka med på Rackarungarnas hundskola. Vi lärde oss en massa nytt och fick ny inspiration.
 2. Idag fick jag vara ute i den underbara hösten och njuta av färgerna och den kyliga, myggfria, uppfriskande luften under min favoritårstid. T.o.m. en vanligtvis trist skogsbilväg var så vacker kantad i höstens färger. Jag hade Guzzi med mig och han är världens snällaste att ha med sig.
 3. Jag har denna vecka krupit till korset och bett om hjälp för mina klimakteriebesvär. Efter att ha ätit den svaga dosen av hormon i bara ett par dagar så känner jag mig som en ny människa. Eller rättare sagt som mig själv igen. Jag är gladare än jag varit på flera år och det gör mig otroligt lycklig! Hade nästan glömt hur det känns att vara glad hela vägen ända in i hjärtat och själen.

När fick du senaste vänta på något gott?
Maken åkte till Östersund med Nova idag för att de ska tävla imorgon. Han är inte så förtjust i revbensspjäll så jag köpte till mig själv en sån där låda med färdiga spjäll som man bara behöver värma i ugnen. Jag har gått och tänkt på dessa revbensspjäll hela dagen innan det blev dags för middag.

När fann du senast något du sökte?
Idag har jag varit ute och letat geocacher och jag fann totalt 14 stycken! Det var så kul och jag är väldigt nöjd med resultatet.

Detta inlägg har en kommentar

 1. Paula

  Hej, vilket underbart foto på landsvägen! Och så roligt att läsa att du börjar känna igen dig själv. Jag åt också hormoner när det begav sig, eftersom jag opererat bort livmodern så kom jag in i ett tidigt klimakterium och det var verkligen en jobbig period innan jag fick hjälp. Nosework skulle passat min tjej också, tyvärr är det så att när man bor i avkroken och inte har bil så kan man aldrig delta i kurser. Visst går det att träna på egen hand men det är ju inte lika skoj. Ha en skön ny vecka

Lämna ett svar