Egengjorda stämplar

Du visar för närvarande Egengjorda stämplar

En av mina favoritprylar jag har för mitt pysslande är en Silhouette Cameo, det är en elektronisk skärmaskin som skär ut motiv och text. Med den kan man skära i lite olika typer av material, papper är det allra vanligaste men man kan också skära ut egna clearstamps.

Jag har köpt material för att kunna göra stämplar och nu har jag till slut gjort några egna stämplar. Här har jag stämplat upp dem på vitt papper för att testa hur de blev.

Först gjorde jag några stämplar för att kunna bl.a. använda i mitt Project Life-album.

Jag gjorde också några textstämplar och passade på att göra dem på svenska, vilket inte alltid är så lätt att få tag på. Det man måste tänka på när man gör stämplar att texter och motiv bör sitta ihop, annars får man en flera delar av samma stämpel.

Så här ser själva stämplarna ut, några av dem i alla fall.

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Anni

  Kikar in på dina senaste helgbildsinlägg. Jag ligger lite efter i bloggläsandet just nu. Men jag tycker att dina kvällsbilder från när ni stängde stugan var superfina – det verkar vara en väldigt trevlig tradition det där!
  Och så har jag länge varit sugen på en sådan där maskin du har skaffat. Jag håller inte på med scrapbooking, men ser andra användningsområden. Undrar just om jag ska slå till …

  1. admin

   Tack så mycket!

   Maskinen är väldigt kul, den kan man ha till mycket. Har nyss köpt vinyl så jag kan göre dekaler, ex. väggdekaler. Det är inte enbart scrappare som köper dom.

 2. Annalena

  Hej. Undrar var du köpt materialet till stämplarna

  1. admin

   Jag köper det mesta till Cameon hos Pysseltagen, annars har Scrapbruket har också mycket material. Jag tror du hittar vad du söker hos någon av dom. Lycka till!

Lämna ett svar