Dekorerad presentask

Du visar för närvarande Dekorerad presentask

Att slå in julklappar kan ta en hel del tid och det absolut snabbaste sättet att slå in en present på är att lägga ner dem i en snygg presentask. En presentask kan man dekorera med kottar, kvistar, knappar, klistermärken, band, mönstrat papper eller vad man än kan komma på. En snygg presentask kan förvandla en julklapp till någonting alldeles extra speciellt och överraskande.

Idag publiceras jag ett inlägg hos ScrappTorget där jag visar en liten presentask som jag dekorerat på ett enkelt men snyggt sätt.

Asken, som jag sparat från något tillfälle jag inte minns, målade jag först med ett lager gesso och sedan med vit akrylfärg. På övre delen av asken, själva locket, klistrade jag snöflingor. Snöflingorna är glittriga klistermärken i silver köpta på Akademibokhandeln, ett spetsband fick löpa från topp till botten.

Kottarna har jag först målat med vit sprayfärg och limmat fast på locket med limpistol, ett luddigt vitt garn är lindat slarvigt hit och dit runt kottarna och sedan knutit i en rosett, det lilla hjärtat har jag gjort av vit lufttorkande lera.

Nederdelen av asken är målad med svart distressdyna med hjälp av Rangers Inkssentials Ink Blending Tool  och sedan stämplad med svarta snöflingor här och där. I asken ligger ett set med juldekorationer jag gjort i vit lera som får bli en liten julgåva till någon speciell.

Lämna ett svar