Artistiskt foto med godis

Du visar för närvarande Artistiskt foto med godis

Det fotograferande som jag ägnat mig åt under helgen är att försöka göra ett bidrag till Dogwood 52, denna vecka ska man ta ett artistiskt foto med godis. Själva godiset var lätt att införskaffa och jag köpte lite olika sorters lösviktsgodis i färgglada färger men sen skulle själva fotot tas och jag har testat en hel del varianter under helgen. Jelly Beans blev till slut favoritmotivet och på svart bakgrund blev det ganska effektfullt.

Dogwood52week6 by Helens Color Life

Förutom det har helgen varit riktigt skön, det har varit härligt vinterväder. På fredag tog jag en skidtur tillsammans med Sally på sjön i strålande solsken där det delvis fanns ett skidspår men resten av rundan åkte jag på skoterspår. Efter skidturen var jag till stan en sväng och köpte nya tuschpennor på Panduro, några av pennorna matchade färgerna på de Jelly Beans jag hade, så jag tog också foton med en kombination av godis och pennor. Dessa passar perfekt till temat på min nya hemsida, Helens Color Life.

jelly bean and pencils by Helens Color Life

 

Detta får bli mina helgbilder och fler av den sorten hittar ni på Helgbilden.

Detta inlägg har 5 kommentarer

 1. Livet genom bilder

  Det hade jag aldrig klarat, hade tryckt i mig godiset och så hade det inte blivit några bilder=) gillar verkligen bilden med pennorna och godiset

 2. Anemonen

  Milde tid så läckert. Åh så sugen jag blev på att fota något sådant här. Både gott och kul alltså. Risken hade varit att jag fallit för frestelsen och ätit upp det innan fotograferingen. fniss

 3. kiki freese

  Snyggt, stilrent och grafiskt. Pennorna ser lika goda ut som godiset.
  /Kiki

 4. KajsaLisa

  Godis och pennor, kul och kreativ mix.

 5. Anki

  Läckert och såå snyggt!

Lämna ett svar