• Inläggskategori:Kort
  • Kommentarer på inlägget:0 kommentarer

5 kort med cirklar

Du visar för närvarande 5 kort med cirklar

Man behöver inte fina stämplar eller vara duktig på att färglägga för att göra gratulationskort, det räcker med några punchar och/eller dies i basformer som cirklar, blomma och kanske ett hjärta. Sådana punchar som alltid är bra att ha.

Idag visar jag både här och hos Hobbyworld 5 kort med cirklar som jag gjort genom att använda cirkel punchar och cirkelformade dies som det främsta verktyget. På Hobbyworlds blogg beskriver jag hur jag gjort korten mer ingående, så kika gärna in och läs mer här.

Kort nr 1

5 kort med cirklar med höstträd

Det första kortet är ett kort med hösten som tema, med träd i gult, orange och rött.

Höstträd av cirklar

Kort nr 2

Cirklar med färgglada hjärtan

Detta kort med färgglada hjärtan blev riktigt fint.

Färgglada hjärtan

Kort nr 3

Cirklar i pastellfärger

På detta kort har jag gjort cirklar i svaga akvarellfärger, jag har tidigare gjort ett liknande i blå toner, det kan du se här.

Cirklar med akvarellfärger

Gillar de små hjärtan som är upphöjda med distanskuddar.

Kort nr 4

Enkelt med cirklar med utstansade blommor.

Enkelt med cirklar med utstansade blommor.

Cirklar med retropunch blommor

Kort nr 5

Cirklar med mönstrade papper

Sist men inte minst, ett kort med cirklar i mönstrade papper.

Dekorerade cirklar

När jag väl börjat pyssla med cirklar gick fantasin igång och jag blev sugen att göra ännu fler kort i denna stil så det kanske dyker upp fler alster med cirklar framöver.

Lämna ett svar