2. Advent (1/180)

Du visar för närvarande 2. Advent (1/180)

Under 2020 var jag med i fotoutmaningen 365 Foton på halvfart men tyvärr lyckades jag inte genomföra den helt. Inspirationen försvann efter sommaren, både för fotografering och bloggande. Men under december har inspirationen så sakteligen smugit sig tillbaka och jag tänker göra ett nytt försök att genomför 365 Foton under 2021. Det får bli på halvfart för något mer jag inte jag hinner med, det innebär 180 foton på ett år.

Mitt första bidrag blir till temat Advent. Jag har fortfarande adventsljusstaken på köksbordet och jag tände alla ljusen på morgonen för att föreviga adventsljusstaken.

I listan med årets teman gör jag länkar till de teman jag publicerat. Temalistan för 2020 hittar du här >>

Detta inlägg har 3 kommentarer

  1. Anders Hz

    Snygg lite annorlunda adventsljusstake.

  2. Eva

    Snygg färgskala, mjukt och vackert.

Lämna ett svar