133: Inuti (1/180)

Du visar för närvarande 133: Inuti (1/180)

I år ska jag göra ett nytt försök att fullfölja fotoutmaningen 365 Foton. Förra året var väldigt turbulent eftersom jag gick igenom en separation från min man efter 31 års äktenskap. Jag renoverade en lägenhet och allt var väldigt jobbigt. Därför klarade jag inte av att genomföra utmaningen.

Nu börjar jag komma ut på andra sidan och intresset att fotografera har börjat komma tillbaka och känner mig inspirerad för en fotoutmaning. Det får bli på halvfart vilket innebär 180 inlägg under året och det kommer nog räcka gott och väl. En lista med årets alla teman finns här >.

Jag börjar med temat Inuti. Inuti isgrottan i Svedjeholmen finns det stora stenbumlingar, vatten och bergväggar. Det finns också en geocach där inne som är klurigt gömd.

Detta inlägg har 4 kommentarer

 1. Åsa

  Välkommen tillbaka till Fotoutmaningen. Jag hoppas 2022 ska bli ett bättre år för dig på alla vis. Vilken spännande bild av grottan. Där hade jag nog inte vågat krypa in och leta efter cachen.

  1. Helen

   Tack! Jag känner mig väldigt inspirerad för att fota igen och laddad för ett helt nytt år med nya möligheter.😊

 2. enlundabosbetraktelser

  Wow! Du börjar starkt men en cool bild. Hoppas ditt 2022 blir bra. Att separera efter så lång tid kan inte bar alätt

  1. Helen

   Tack! 2022 kan helt enkelt inte bli värre än förra året så jag är optimistisk.😊

Lämna ett svar