Vecka 9-10 – 2015

Du visar för närvarande Vecka 9-10 – 2015

När jag pysslar med uppslagen till mitt PL-album brukar jag försöka hålla mig till en färgskala per uppslag. Färgen/färgerna brukar jag försöka plocka upp från något av fotografierna och för vecka 9 var det ganska självklart. Jag fick en orange ryggsäck till vår nya kamera av maken när jag fyllde år, den orangea färgen är rätt utstickande så det fick bli färgtemat för veckan.

Vecka 9

vecka 9

vecka 9 sida 2

Vecka 10

Vecka 10

Vecka 10 var en sorglig vecka eftersom min svärmor hastigt avled, hon skulle ha fyllt 90 år i november så hon fick ett långt liv och bodde i sitt barndomshem ända till slutet. Helgen var trots det rätt mysig för hela familjen åkte och hälsade på yngste sonen i hans studentlägenhet i Luleå och gratulerade honom på födelsedagen.

Vecka 10 sida 2

Lämna ett svar