Vecka 7-8 – 2015

Du visar för närvarande Vecka 7-8 – 2015

Under förra helgen hade HighCoastScrap en halvdagsträff för alla medlemmar och då fortsatte jag att jobba med mitt PL-album. Innan dagen var över hade jag fått klar uppslagen med vecka 7-8. Eftersom jag var med och arrangerade denna halvdag så hann jag inte mer men jag är väldigt nöjd med dagen som helhet.

Under HighCoastScrap’s evenemang brukar vi alltid försöka ha någon demonstration eller liknande, denna gång fick vi lära oss en ny kortvikning och hade också besök av Anneli Andersson på Anderssons Bakgård som har ett bageri och hon berättade om surdegsbakning. Det var väldigt intressant och hennes bröd åt vi på vårt lunchfika.

Vecka 7

Vecka 7-8

Vecka 7

Vecka 7 fick gå i gula färger vilket jag tyckte passade bra till bilderna på bullar, kakor och solnedgången.

Vecka 8

Vecka 7-8 - vecka 8

Vecka 8

Lämna ett svar