Vecka 31 med fixade PL-kort

Du visar för närvarande Vecka 31 med fixade PL-kort

När jag började med Project Life var jag lite emot att köpa en massa färdiga Project Life-kort som man använder som anteckningskort och utfyllnad. Jag tänkte att jag skulle använda spillpapper och kanske köpa lite PL-kort ibland. Men allt eftersom jag fastnat mer och mer för PL och vill att det ska gå snabbt och så enkelt som möjligt så har jag insett att de färdiga korten inte är så dumma ändå.

Jag började köpa mini-kit där man får med ett mindre antal kort i matchande färger och dekor. In i det sista har jag stått emot att köpa det som heter core-kit och är de kit som innehåller flest kort men till slut har jag åkt dit. Det började med att jag ville göra ett nytt album med de foton som togs på vårt bröllop för 25 år sedan, det kan du se här. Jag ville ha en enhetlig design i albumet och insåg att ett mini-kit inte skulle räcka så jag köpte mitt första core-kit i våras. Efter det har jag köpt ytterligare två core-kit och ångrar mig inte.

Det är många kort i ett core-kit men även om de korten har en färdig design så går de givetvis att fixa till på olika sätt. Det blev kort kvar i det core-kit jag använde till bröllopsalbumet från ett kit som heter Southern Wedding. Korten är jättefina i ljusa, fina färger men ibland funkar de inte som de är och till det uppslag jag gjorde till vecka 31 har jag fixat till några av korten med sprayfärg, utstansade löv och lite stickers, enkelt och snabbt var det gjort!

Så här blev uppslaget för vecka 31 där jag använt dessa fixade PL-kort.

Vecka 31b

Vecka 31_2b

Vecka 31_3

Lämna ett svar