Vacker hösthelg

You are currently viewing Vacker hösthelg

Det har varit en riktigt härlig helg som började med att jag på fredag bjöd mina föräldrar, syskon och ett av syskonbarnen på en höstmiddag. En gryta med älgkött och amerikansk äppelpaj passade bra denna årstid.

appelpaj

På lördag jobbade jag ett par timmar i trädgården och hann göra lite höstsysslor. När jag gjort det jag tänkt och hundarna fått vila nån timme så gick jag upp på berget bakom oss. Det var första gången som Nova var hela vägen ända upp.

visarberget-av-helen-thalen

Solen sken men det blåste hårt, jag hittade lä framför skoterklubbens stuga och satt och njöt av utsikten innan vi tog oss ner igen.

visarberget-2

visarberget-3

Idag har det varit fullt av olika hundaktiviteter. Sally var med husse till Timrå och tävlade i sök, det gick riktigt bra för att vara så länge sedan sist. De fick ett godkänt resultat, de blev inte uppflyttad till elitklass men det hade han inte räknat med.

Jag och Nova var istället på valpkurs där de hade ordnat en skogsdag. Först fick vi prova på viltspår, det har Nova gjort förut så det var inga problem. Efter att ha grillat lite korv och ätit tillsammans fick vi gå en aktivitetsstig. Den var full med tips på aktiviteter man kan göra med sin hund för att göra promenaderna mer intressanta. Det var en riktigt rolig träff som resulterade i en trött liten vovve.

vasstra

När alla var hemma igen och vi hade ätit middag tog jag och hundarna en liten promenad i det vackra vädret.

Fler helgbilder hittar du här.

 

This Post Has 10 Comments

 1. Stare Ström

  Vilket fint väder du har haft. Som gjort för promenader!

 2. Violen på Brandholmen

  Härligt att komma ut i naturen i det fina vädret! Bra för både hundar och människor!
  Ha det bra!

 3. Beppan

  Perfekt helg för både två- och fyrbenta!
  Härliga bilder!

 4. Eva Trillian

  Vackra bilder från en vacker höst i sol!
  Tack för att vi fick följa med upp på ditt berg 🙂

 5. KajsaLisa

  Tycker den första med spanande hunden blev roligast den här omgången även om dom andra också blev bra. Den sticker ut för den är fyndig och annorlunda.

 6. Anni

  Första fotot är så ljuvligt – där har du fångat den där speciella känslan med att ha en hundkompis. Jag blir lite längtansfull igen.
  Det är otroligt vackert i din del av landet.

 7. Mias Mix

  Ljuvligt ute i naturen nu och så är också dina bilder. Kul att det går bra med båda hundarna. Och kul med lite nya förslag på aktiviteter ?

 8. kiki freese

  Härligt härligt väder, då är hundpromenader verkligen inte fel.
  Håller med Kajsalisa att bilden där vi och hund ser samma vy är verkligen snygg.
  /Kiki

 9. Cecilia

  Vilka jättehärliga bilder. Kan nästa känna solskenet genom skärmen

 10. Anemonen

  Vilka vackra foton med fina motiv, och självfallet blir mina fävisar med hundarna dina. Bild tre från slutet är så vacker. Ja vi har allt mycket att glädjas åt i landet med dess vackra natur. Tack för du visade din helg.

Leave a Reply