Två jultavlor i mixed media

Du visar för närvarande Två jultavlor i mixed media

Dessa två små jultavlor i mixed media på canvas gjorde jag för några år sedan och jag hänger alltid upp dem på jul.

Jag har använt mig av olika akrylfärger och modelling paste för att få struktur på snön. Granarna är klippta i mönstrade papper och sedan har jag använt lite vit wellpapp, ostduk, blommor och lite bling och annat för att dekorera tavlan.

Jag försökte hålla den andra tavlan i samma stil och använde en text ur en av barnens farfars favoritsång, som han sjöng för barnen när de var riktigt små. Han gillade den eftersom en hare är med i den, man var en inbiten harjägare.

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Eva Trillian

    De är ju bara Så fina 🙂 Nästa synd att bara ha dem framme under julen 😉

Lämna ett svar