Teknik – Mixed media hos Swe Scrapbooking

Du visar för närvarande Teknik – Mixed media hos Swe Scrapbooking

Idag har det en fantastiskt roligt utmaning hos Swe Scrapbooking som kallas Teknik – Mixed media där man ska använda färgpennor i sitt skapande, som Distress markers, Copic, akvarellpennor eller annat, du hittar utmaningen här.

Scrapbooking layout - New York skyline - by Helens Color Life

Till denna layout skapade jag en bakgrunden med hjälp av kritor från Prima Marketing som heter Artist quality Oil Pastel Crayons 24 colors . Jag använde blå och grå kritor och ritade snirkliga ränder tvärs över pappret som jag sedan blandade med fingret. För att fixera färgen målade jag över med ett lager 3D Matte Gel och lät det torka.

Nyew York Skyline, Teknik - Mixed media by Helens Color Life

Till rubriken använde jag vita stickerbokstäver i gummi som jag köpt hos Michaels i New York.

Nyew York Skyline, details 1, by Helens Color Life

För övrigt använde jag washitejp till bakgrunden och blandade dekorationer i svart och vitt.

Nyew York Skyline, details 3, by Helens Color Life

Lämna ett svar