• Inläggskategori:Kort
  • Kommentarer på inlägget:1 kommentar

Svart och rött julkort – Hobbyworld

Jag älskar julen och så fort hösten är här börjar jag längta till man får tända stjärnor i fönstren, sätta upp ljusslingor, dekorera huset och baka peppakakor. Att göra julkort är något som tillhör denna årstid och till detta enkla kort i svart och rött har jag använt en av Tim Holtz fåglar i setet Bird Crazy. Detta kort visar jag också hos Hobbyworld idag.

Svart och rött julkort - HelenTh

Kort svart_rött 2

Lite glossy accent ger en liten extra touch på texten.

Kort svart_rött 3

Detta inlägg har en kommentar

  1. Mias Mix

    Känner igen mig i det du skriver. Längtar också tills gardinerna åker upp, få tända stjärnor mm. Köttbullarna ligger redan i frysen. Och första julklapparna är inhandlade 🙂

Lämna ett svar