Studentbal och rally

Du visar för närvarande Studentbal och rally

Denna helg har varit fylld av många roliga aktiviteter. Det började i fredags då stadens studenter hade sin studentbal och jag hade mitt första uppdrag som fotograf. Det var i.o.f. min systerdotter som bett mig fota henne och pojkvännen innan de åkte till balen i makens gamla, fina Lincoln. Trots att det var släkt var det ändå skoj att någon bad mig fota och lite nervös var jag nog. Här är några av bilderna.

Det är lite lättare att få ett riktig par att posera på ett kärleksfullt sätt än om de bara är kompisar.

amanda pelle studentbal

Vinden tog i lite men vädret höll sig ändå på mattan så det gick att fota.

Amanda_pelle_2

Vackra Amanda

Min vackra systerdotter gör sig bra på bild.

Selfie inför studentbal

Selfietime!

Studentbal gruppfoto

Det andra paret som också skulle åka i makens bil dök till slut upp och jag tog detta roliga kort. Observera att killarna håller varandras händer i bakgrunden.

Hela lördag gick i bilarnas tecken då vi var med på Örnstråket där ca 110 stycken bilar deltog i veteranbilsrallyt utan fartkrav.. Det är en dag då man träffas, åker bil och klurar på olika frågor som fanns längs sträckan som var ca 10 mil lång. Rally arrangeras av Norrlands Motorhistoriker och nästa år firar rallyt 20 år.

 

Örnstråket_2

 

Tyvärr var vädret inte lika vänligt denna dag och det regnade lite smått mest hela dagen, när rally sedan avslutades på Solängets travbana då regnade det ihållande men avslutningen skedde inomhus med mat och prisutdelning.

Örnstråket_1

 

Man brukar säga ”inget kalas utan kras”, översatt till bilspråk kan man kanske säga ”ingen bilträff utan motorhuv öppen”. Tur det finns många som kan skruva bil på sådana här tillställningar. För bilen på bilden hade servoslangen gått väck, han fick köra resten av sträckan utan servostyrningen men de kom i mål.

Fler helgbilder hittar du här.

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Eva Trillian

  Fina bilder från en innehållsrik helg 🙂 Gillar bilden där tjejerna håller ”brygga” 🙂 Kul idé!

 2. Så fina bilderna blev, ett minne för livet för ungdomarna!
  Kul, vi har också haft veteranbilsrally här i helgen, var och tittade på målgången och alla gamla godingar som radades upp i hamnområdet!
  Va en skön vecka!

 3. Lotta

  Verkligen festfint! Ha en bra vecka!

 4. kiki Freese

  Verkligen bra jobbat med ditt fotouppdrag. Systerdottern är otroligt vacker i sin smaragdegröna klänning. Sen den vackra naturen i bakgrunden var så romantiskt/vemofdigt.
  Gillar din sista bilden me`.
  /kiki

 5. Monica o Jacob

  Fina bilder och snygg klänning:-)
  Veteranbilsrally så kul blir lite avundsjuk..

 6. Susanne

  Vilken härlig helg du haft och kalasfina bilder bjuder du oss på dessutom. 🙂

 7. Anneli - A'la Foto

  Vilka härliga bilder på din systerdotter med kavaljer! Båda gör sig fint på bilderna och jag bara älskar selfiebilden! Den är toppen! 🙂
  Jag hörde talas om syrensaft första gången förra året men då försent för att jag själv skulle kunna testa men i år blev jag påmind i rätt tid och det har varit väldigt roligt att göra och testa! Inte min favoritsaft smakmässigt men bara namnet, syrensaft, gör ju att man måste prova! 🙂

 8. Mias Mix

  Vilken härlig helg, trots regnet. Och vad fin systerdottern är, likaså dina bilder!

Lämna ett svar