Sticka eller pinne

You are currently viewing Sticka eller pinne

Veckans tema hos Gems weekly Photochallenge är Sticka och när jag var på berget igår kväll så passerade jag en vägsticka. Den känns lite malplacerad där den står på berget men på vintern visar den vägen när man kör skoter här.

En annan typ av sticka är pinnar som uppskattas av hundar. I går hittade Guzzi en fin pinne som Nova var väldigt avundsjuk på men Guzzi lyckade behålla den tills han ledsnade på den.

Kvällen innan var jag och Nova själva ut till havet och Nova blev så glad att få kasta sig i vattnet efter den pinne jag kastade.

Hon var så uppenbart lycklig av att få springa i vattnet och gräva i sanden så det värmde mitt hjärta.

Det var stilla och varmt och jag fick chans till en liten stund av återhämtning efter några stressiga veckor på jobbet.

This Post Has 7 Comments

 1. Violen

  Härligt att se fina Nova på pinnjakt! Dubbel lycka kan jag tänka, både pinne och vatten att bada i.
  Ha det gott!

 2. Stare Ström

  Nog ser det lite märkligt ut med vägpinnen på berget! Vi behöver inga vintervägar här i söder.

 3. BP

  Bra att du skrev en förklaring till vägpinnen. Som dum nollåtta trodde jag att dessa pinnar var till för att mäta snödjupet. Alltid lär man sig nåt nytt.
  Härliga bilder på dina lyckliga hundar. Tänk att en simpel pinne kan vara till så mycket glädje för Nova och Guzzi. Hundar kräver liksom så mycket mindre än människor – vad gäller leksaker alltså.

 4. Ditte

  Vackra bilder som illustrera din fina tolkning av veckans ord. Och hundarna är så fina. Sedan är jag ju så förtjust i naturen runt dig. Njutbart att för en kort stund få komma med dit.

 5. KajsaLisa

  Visst är det roligt med hundar, hela skogen är full av pinnar men bara en av dom är väldigt intressant så dom måste bråka om dom. Jättefina bilder över vattnet.

 6. Emma, Sol som sol?

  Fantastiska bilder! Och jag förstår att det där är verkligen en plats att stressa av på. Så vackert!

Leave a Reply