Skuggbild av sommaren

Du visar för närvarande Skuggbild av sommaren

Under vecka 9 i fotoutmaningen Dogwood 52 är den meningen att man ska fotografera ett kostnärligt foto med skuggor som tema. Som vanligt brukar det ta en stund innan jag hittar en idé att förverkliga och medan jag har tänker på utmaningen brukar jag hålla ögonen öppna och se vad som finns runt omkring mig för att få inspiration.

Till denna utmaning hittade jag en fjäder från en svan som fick bli min skuggbild. Med mitt vita skrivbord som bakgrund och en spotlight tog jag några bilder och två av dem ser du här.

Dogwood52week9 - skuggbild - av Helens Color Life

Det är inte vilken fjäder som helst, jag hittade den förra sommaren när jag ock Sally gick en tur runt Ögletjärnsberget och när vi gick på stranden i Storstensviken låg fjädern där så fint. Det var ovanligt lågt vattenstånd denna dag så sandbankar stack upp ur vattnet längre ut än vanligt och utanför dessa simmade en svanfamilj. Någon i familjen hade förmodligen tappat denna fina vita fjäder som låg så ren och fin i sanden.

Fjädern ligger på mitt skrivbord och tanken från början var att använda den till något pyssel men än så länge ligger den och påminner mig om hur härlig sommaren är och vilken tur jag har som bor på en plats med en så vacker, ren och fin natur.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Mias Mix

    Så himla snyggt det blev!!
    Önskar dig en glad påsk!

Lämna ett svar