Shake Shack

Mitt bidrag till Swe Scrapbooks skissutmaning är idag en layout med titeln Shake Shack som har flera fotografier, vilket är riktigt ovanligt för mig.

Shake Shack scrapbooking layout by Helens Color Life

Shake Shack är en snabbmatskedja som serverar enkla burgare med hög kvalitet, köttet är malt Angus-kött som steks medium och serveras med deras egna goda ShakeSauce. Inet onödigt utan enbart hög kvalitet och kärlek till burgare, ett koncept som gör att de troligen serverar världens bästa snabbmatsburgare. Allt är otroligt fräscht med mycket smak och det blev nog det godaste vi åt under vår vistelse i New York under först advent i fjol. Deras berömda milkshake blev pricken över i:et.

Shake Shack details 2 by Helens Color Life

Layouten blev rätt enkel en med flera fotografier är det nog bäst så det inte blir rörigare än det redan är med så många bilder.

Shake Shack details 1 by Helens Color Life

Detta inlägg har 2 kommentarer

  1. Annette

    Så snygg layout! Och hamburgaren låter som en god sådan. Själv scrappar jag nästan aldrig numera, men på lördag är det miniscrappträff med vår lilla grupp som träffas då och då. Vi får väl se om det blir något scrappat, eller om det mest blir prat och fika/mat 😉

    1. admin

      Scrapträffar är så mysigt! Har missat alla denna vår för det har krockat med annat. Lycka till på träffen!

Lämna ett svar