Scraplift hos Swe Scrapbooking

Du visar för närvarande Scraplift hos Swe Scrapbooking

Idag visar jag mitt första inspirationsalster hos Swe Scrapbooking vilket känns väldigt skoj. Dagens utmaning är en scraplift av en layout som Cilian gjort som gav mig inspiration att göra denna layout, du hittar inlägget här.

High Line Garden, scrapbooking layout by Helens Color Life

På min layout är det återigen ett foto från vår resa till New York när vi gick längs den annorlunda trädgården som heter The High Line som är anlagd på en övergiven uppghöjd järnväg på Manhattans västra sida.

The High Line Garden, scraplift by Helens Color Life

När vi var där gick växtligheten i höstens färger vilket fick avgöra vilka färger jag använde på layouten.

The High Line Garden, details 3 by Helens Color Life

Blommorna är trädekorationer som jag färgat med hjälp av gelatos i gult och orange.

The High Line Garden, details 1 by Helens Color Life

Lämna ett svar