Project Life vecka 5-8 – 2017

Du visar för närvarande Project Life vecka 5-8 – 2017

Idag visar jag ytterligare några veckor i mitt Project Life-album, närmare bestämt vecka 5-8. Det känns bra att jag fått en bra start i årets album och min arbetsprocess går smidigare och snabbare.

Vecka 5

På fredag följde jag med min syster till Sundsvall som smakråd när hon skulle prova ut en brudklänning. Det blev en väldigt rolig dag med då vi också passade på att geocacha när provningen var klar.

Jag har blurat bilden med klänningen som hon valde, den får ingen se förrän på bröllopsdagen. Hon kommer bli så fin i den klänningen.

Hela uppslaget.

Vecka 6

Vintern började visa sig från sin bästa sida med lite soliga, kalla vinterdagar.

Uppslaget i sin helhet.

Vecka 7

Familjens alla födelsedagar inträffar från mitten av februari till mitten på mars. Denna vecka var det dags för äldste sonen som fyller först av oss. Vi fick också ha Novas bror Ymer på besök ett par dagar.

Uppslaget

Vecka 8

Denna vecka visar jag också hos Swe Scrapbook där dagens tema är Project Life. Jag försöker använda PL-kort från alla de kit jag har inhandlat genom åren. I år ska jag verkligen försöka att inte köpa fler kort innan jag gjort slut på åtminstone en del av de jag har.

Lämna ett svar