Project Life vecka 41-46 – 2017

You are currently viewing Project Life vecka 41-46 – 2017

Jag har under ett antal år gjort speciella fotoalbum på ett sätt som kallas Project Life eller Pocket Scrapbooking. Här visar jag vecka 41-46 i 2017 års PL-album.

Project Life är ett sätt att dokumentera sitt liv på ett enkelt, snabbt och smidigt sätt. Upphovsmakerskan heter Becky Higgins och den som vill kan läsa allt om konceptet på www.beckyhiggins.com.

Man väljer själv hur man vill dokumentera livet. En del gör ett uppslag i fotoalbumet per månad och många gör ett uppslag per vecka eller så väljer man ett annat sätt. Jag har gjort ett uppslag per vecka under de år jag hållit på.

Jag har dessutom fotat och visat många av uppslagen i mina PL-album här i bloggen och tänker åtminstone visa resten av sidorna i 2017 års album. Sen får jag se hur jag gör med årets album. Här kommer ett par veckor från hösten 2017.

Vecka 41

Project Life vecka 41-46 – 2017 av Helen Thalen

Hela uppslaget ser ut så här i sin helhet.

Vecka 42

Hela uppslaget.

Project Life vecka 41-46 – 2017 by Helens Color Life

Vecka 43

Vecka 44

Vecka 45

Vecka 46

Nyfiken på att se mer av mina PL-sidor, se mer här.

Leave a Reply