Project Life vecka 29-33 – 2017

You are currently viewing Project Life vecka 29-33 – 2017

Jag jobbar vidare med mitt Project Life album och visar här hur vecka 29-33 blev. En del av fotografierna på sidorna har jag säkert redan visat i bloggen. Jag vill ändå visa hur sidorna blev när jag satt ihop dem i albumet.

Vecka 29

Vecka 29 åkte vi på en semester till södra Sverige och västkusten. Det blev mycket fotograferande så det fick bli två uppslag denna vecka.

Hela första uppslaget.

Vi hade tur med vädret när vi var på Tjörn och hälsade på goda vänner. Det är minne som jag kan leva på när vinterns kyla slår till.

Vi hade en underbar semesterresa. Att hälsa på vänner man inte träffar så ofta, eftersom de bor så långt borta, men direkt känna sig hemma är underbart. Vi hade roligt tillsammans och njöt av de vackra omgivningarna och varmt, soligt väder.

Hela andra uppslaget från vecka 29.

Vecka 30

Vi var åter hemma men hade fortfarande semsterledigt. Det varma vädret höll i sig så jag fick chansen att spendera lite tid på en av de fantastiska ständer vi har i min stad.

Vecka 31

Ytterligare en ledig vecka, den sista på min semester. Det blev mer sol och bad, geocaching och härligt besök av familjen som köpte Noa, en av Sallys valpar.

Hela vecka 31.

Vecka 32

Tillbaka på jobbet men sommaraktiviterna fortsatt på kvällar och helgen.

Hela uppslaget.

Project Life vecka 29-33 av HelensColorLife

Vecka 33

Helgen vecka 33 spenderade vi på Ulvön på ett hundträningsläger med Hundägarcoachen. Rakel och Anna-Karin gjorde det till en kul helg, det bästa var att jag fick tillbaka till glädjen att träna hund. Tyvärr hade vi inte särskilt bra väder, på lördag regnade det till slut så mycket att vi fick bryta lite i förtid. På söndag fick vi ändå se solen men det blåste och träningen fortsatte tills vi åkte hem med färjan över ett stormigt hav.

Hela vecka 32.

Leave a Reply