Project Life vecka 1-3 – 2017

Du visar för närvarande Project Life vecka 1-3 – 2017

Nu är jag igång med årets Project Life album och hos Swe Scrapbook visar jag också vecka 1-3 i dagens PL-inspiration.

I år försöker jag förenkla mitt arbete med Project Life genom att använda ett kitt från Becky Higgins som heter Project 52 – Fresh Core Kit. I kitet ingår kort med veckonummer som är vändbara. På ena sidan är layouten liggande och på andra stående. Det gör att jag kan fortsätta använda de plastfickor som jag kört med hitills.

Vecka 1

Project life vecka 1-3 av Helens Color Life

Hela uppslaget.

Vecka 2

Uppslaget.

Vecka 3

Till denna veckas uppslag har jag också använt kort och dekorationer från ett kit som heter Inspire Edition Core Kit.

Hela uppslaget vecka 3

(Inlägget är inte sponsrat, jag uppskattar Becky Higgins produkter och länkar gärna till dem ändå.)

Lämna ett svar