Ottelandet i vinterskrud

Du visar för närvarande Ottelandet i vinterskrud

Idag har det varit en riktigt bra dag, det var första dagen som jag var feberfri sedan i måndags och vädret var strålande, lite kallt men väldigt vackert. Sally har haft en trist vecka eftersom jag var sjuk, för att ge henne lite kompensation för den trista veckan och för att jag ville havet vid Ottelandet i vinterskrud tog jag bilen till Genesön. Där är det relativt lätt att vandra vilket var skönt för jag kände mig inte helt återställd efter förkylningen.

Sunnantorps Like a Wild Sally

I första viken vi kom till låg det is men den ser inte särskilt tjock ut, full med sprickor och med bara ett lätt snötäcke.

Ottelandet i vinterskrud av Helen

Vid en av stränderna hade isen packats upp till en hög vall som passade perfekt som utsiktsplats för nyfikna fröken Sally, här låg det ett ännu tunnare istäcke som nog hade frusit till under natten som var riktigt kall.

Sally på Ottelandet

Mitt på stranden var det en öppning i isvallen.

Ottlandet gräver 1

Sallys lycka blev total när vi hittade en ställe med fuktig sand där det rann lite vatten som inte var fruset, sanden var mjuk och Sally passade på att gräva en stund innan vi fortsatte turen.

Dogwood52week8 by Helens Color Life

I Dogwood 52 vecka 8 ska man fotografera ett panoramalandskap och denna bild får bli mitt bidrag till den fotoutmaningen,

Lämna ett svar