Nya profilbilder

Du visar för närvarande Nya profilbilder

Igår tog jag, maken och vovvarna en promenad till havet. Det var en fin dag med inte allt för många minusgrader. Lite märkligt är det att komma till öppet hav när vi haft så kallt med under minus 20 grader de senaste dagarna.

Jag hade kameran med och jag bad min man att ta några nya profilbilder på mig tillsammans med hundarna. Min profilbilder på Facebook och andra ställen var från midsommarafton vilket kändes lite tokigt när vi är mitt i januari.

Nya profilbilder av Helen Thalen

Han fick till ett par hyfsade bilder så jag har kunnat byta profilbild.

Hundarna var glada att få komma ut på en rejäl promenad. Lill-Nova tog sig ett litet dopp i det kalla vattnet men verkade inte lida särskilt av det.

Idag hade vi sökträning för våra egna och en träningskompis bägge hunder hemma i vår skog. Jag och sonen gömde oss på olika ställen. Själv hittade jag några täta granar som jag la mig på rygg under. Jag hade liggunderlag och rejält varma kläder så innan Sally hade hittat mig så hann jag nästan somna. Det var otroligt rogivande att ligga under granen och titta på den gråvita himlen genom grenarnas spetsmönster. Vintern är inte alls dum för det fanns inte en mygga, fluga, myra eller annat kryp som störde min vila.

Jag hann också ta två nya bilder till Fat Mums Slim januari 2017 Photo a Day Challenge.

Dag 7 – tid

#FMS_time by Helen Thalen

Nu när året är 2017 och jag slår upp min 10-årskalender så är jag inne på sista raden. När jag ser alla år som redan är ifyllda så blir det väldigt konkret att tiden går.

Dag 8 – En vägg

Det kalla väder den senaste veckan har gjort att väggarna på ladugården är täckta av frost. Det ser lite ödsligt och sorgligt ut med frosten och det trasiga fönstret.

Fler helgbilder hittar du här.

Detta inlägg har 10 kommentarer

 1. Åke

  Jättefina profilbilder din man tog 🙂 Snyggt med havet som bakgrund i vinterskrud 🙂 Passar ypperligt till ansiktsboken 😉 Sök är riktigt kul, gick en kurs med mina små och de är helt otroligt vad de kan 🙂 Ladugårdsväggen vart vacker 🙂

  1. Helen

   Tack! Sök är riktigt skoj och den lilla börjar fatta lite vad det handlar om.

 2. Violen på Brandholmen

  Toppenbilder på dig och hundarna! Kul att dina hundar gillar snö och vinter men det låter i kallaste laget med ett bad så här års! Tiden rinner iväg, det märker vi nog alla. Gillar din frostiga ladugårdsvägg, en ren och fin bild!
  Ha en bra vecka!

  1. Helen

   Tack! Ibland är det bra med en medhjälpare?.

 3. Beppan

  Härliga bilder på dig och vovsen! Det gjorde han bra din man!
  Så ni har öppet vatten ännu – det är ju lite ovanligt så här års, åtminstone hos oss lite längre norrut.
  När vi bodde i Bodö var det ju det som gällde hela året. Vande mig inte riktigt vid segelbåtar på fjorden
  mitt i vintern och snöklädda klippor runt om.
  Kul fotoutmaning det där. bra bilder till dessa teman.!
  Får väl testa att fixa en egen nu när det redan gått en vecka av denna månad..

 4. Anneli - A'la Foto

  Underbara bilder som vanligt! Jag tycker båda bilderna på dig och hundarna blev fina men den första gillar jag bäst! Intressant fotoutmaning du länkar till! Den måste jag titta över! 🙂

 5. Anni

  Kul att se att din man också är den bra fotograf! Men han som fotograf och du som motiv får ursäkta, jag tycker att bilden på hundarna i motljus är allra bäst – den får mig att tänka på Narnia!

 6. KajsaLisa

  Jättefina profilbilder som verkligen är du med dina hundar.

  1. Helen

   Tack! Som sagt så är det bra med en hjälp ibland ?

 7. kiki freese

  Fina profilbilder, läckert med det öppna havet…mot en vacker himmel.
  God fortsättning!
  /Kiki

Lämna ett svar