Minne av Sally

Du visar för närvarande Minne av Sally

Veckans tema hos Gems Weekly Photochallenge är Minne och det första jag tänker på då är min älskade Sally. 23 maj är det ett år sedan hon gick vidare till hundhimlen efter en kort tids sjukdom endast 6 år gammal.

I höstas fick vi denna teckning av en av de som köpte en av Sallys valpar. Den föreställer Sally, både som valp och som vuxen. Teckningen är gjord av Lina Kardefelt som är kompis till valpköparen vi fick den av. Den är ett riktigt fint minne av den underbara varelsen som jag är så tacksam att jag fick dela livet med.

Teckning av Sally, ett fint minne från en av våra valpköpare

Jag har sörjt Sally väldigt mycket och saknar henne fortfarande massor. Så mycket att jag hade problem att se på teckningen fram tills alldeles nyligen. Nu är den inramad och pryder sin plats på väggen.

Detta foto är den bild Lina använt som förlaga till den vuxna teckningen av Sally. Fotot är från förra vintern och jag kan fortfarande inte riktigt fatta att min älskling inte längre finns hos mig.

Vit herdehund, Sunnantorps Like a Wild Sally av Helen Thalen

Detta inlägg har 13 kommentarer

 1. "LillaSyster"

  Fina Sally! Det är ju så att husdjuren är familjemedlemmar och det gör ont då de inte längre finns med oss. Kram

 2. Violen på Brandholmen

  Fina Sally! Förstår att du saknar henne, hon var ju helt underbar! Vilken lycka att du har så många fina foton som minne!

 3. Musikanta

  Jättefin teckning – hon är ju en riktig konstnär, hon som köpte valpen. Kanske skönt för dig att veta att Sally lever vidare i denna. Ett fint minne är ju teckningen i alla fall.
  Ingrid

 4. Birgitta Malmstedt

  Jag känner så starkt med dig! Beklagar din förlust. Har själv hund och vet hur oerhört fäst man kan bli vid en sådan ljuvlig varelse. Teckningen är ju mycket fin.

 5. BP

  Ett oerhört fint minne av Sally. Teckningen är enastående! Precis som människor är hundar familjemedlemmar, personligheter som man ”växer ihop med”. Så jag förstår mycket väl att du sörjer henne fortfarande. Men genom den fina tavlan kan du ju minnas henne för alltid.

 6. By blixtra

  Jo, man saknar sina husdjur och man nästan förväntar sig att de ska finnas i närheten, trots att man vet att de inte kommer finnas där mer. Sally var jättefin! ♥

 7. Eva Hellström

  Så fint minne av Sally. Förstår att du sörjer henne. Teckningarna är ju fantastiska.

 8. Ditte

  Vilket fint minne och bilden/teckningen är så vacker. Förstår att Sally ständigt finns med dig på olika sätt.

 9. Anne-Mari

  Fint innlegg om minner om Sally.
  Nydeleg hund.

 10. KajsaLisa

  Tråkigt minne, men teckningarna och bilden var jättefina.

 11. Anki

  Så fint minne av Sally! Förstår att hon är saknad …

 12. Fina sally att mista sin vän gör ont, jag är ju uppvuxen med hundar och det var mina bästa vänner hjärtat krossas lika mkt varje gång .
  Vackra minnen att alltid ha med sig
  KRAM

Lämna ett svar