Minihundar

Du visar för närvarande Minihundar

Nu har Sallys valpar blivit tre veckor gamla och de börjar vara minihundar istället för små levande knyten. De busar med varandra, de sitter och tittar på en när man kommer in i valprummet, de tycker det är mysigt att sitta i famnen och deras röstresurser blir bara bättre och bättre. Är de hungriga då hör man det lång väg.

pussas

Med många syskon finns det alltid någon att busa med.

rosa_orange

-Tuggar du på mig så tuggar jag på dig.

Sallys små minhundar busar med varandra, 3 veckor gamla av Helen Thalen

Vi börjar också se att valparna har olika personligheter och det ska bli intressant att se om något av det vi ser redan nu kommer att finnas kvar när de är vuxna.

Mamma och jag

-Du och jag, mamma.

Sally sköter sina valpar exemplariskt men vi har börjat ge dem smakportioner av fast föda för att börja avvänjningen och ge Sally lite hjälp med valparnas näringsintag.

Gula valpen-2 veckor_1

Intresset för livet utanför valplådan ökar och flera gånger under helgen har vi lyft ut dem och de har börjat utforska den närmaste omgivningen.

Orange sover

Orken är dock inte så stor så snart sover hela gänget igen.

Fler helgbilder hittar du här.

Detta inlägg har 9 kommentarer

 1. Meta

  Vilka godingar och så söta med varandra
  Ha nu en fin vecka
  Kram Meta

  1. admin

   Tack och detsamma till dig!

 2. Livet genom bilder

  De är verkligen för bedårande. Kul att få följa här hur de växer och stökar

 3. Anni

  Ämen jag bara dööööör av att se dem. Kan du ens göra något annat än att titta och njuta? Obeskrivligt underbara!

 4. Annette

  Så kul att följa detta, det går ju så fort när valpar växer upp! Doften av valp är så mysig, och deras tumlande runt med varandra är ju för gulligt. Än så länge antar jag att Sally tar hand om det mesta, men nu när ni börjat ge smakportioner blir det mer för er att göra antar jag, med att byta tidningar (eller vad ni valt att ha i valplådan). Har de börjat försöka klättra ut ur valplådan än?

  Uppfödaren till Shelly har rätt till en valpkull innan Shelly är helt vår (vi är halvfodervärdar), och i höst är det antagligen dags för parning. Sedan kommer hon att få föda valparna hos oss, det blir lugnare för Shelly.

  Ha en fin vecka och lycka till med de vita små pälsbollarna!

  1. admin

   Det går verkligen fort och vi för lyfta ut dem ur valplådan flera gånger per dag för de står och vill komma ut och utforska omgivningarna.

   Vad skönt för er att Shelly får vara med er när hon ska ha valpar, det skulle vara jobbigt att lämna bort hunden hela denna tid. Spännande att se hur det går får er.

   Ha en fortsatt bra vecka själv!

 5. Mias Mix

  Så bedårande söta!!! Helt underbara.a Men förstår att det är mycket jobb också…

Lämna ett svar