Lyckad parning

You are currently viewing Lyckad parning

Denna helg har det varit ett väldigt typiskt aprilväder med sol ena stunden och i nästa stund snöade det. Det snöade så mycket en stund på lördag att det blev vitt på marken, Sally tyckte det var toppen och kastade sig direkt ner på marken för att rulla sig i det tunna snötäcket.

aprilväder

I övrigt har jag mest gått omkring med ett leende på läpparna efter att vi under veckan gjort en ultraljudsundersökning av Sally och veterinären direkt såg tre valpar i hennes mage. Hon kunde också se att det finns fler valpar men exakt hur många är omöjligt att veta. Det känns så skönt att veta att alla funderingar, planer, tid och möda vi lagt ner har visat sig ge resultat. Än kan det tillstöta komplikationer men vi vet i alla fall att det blev en lyckad parning och nu är det bara att vänta och se hur det slutar.

Jag har idag frilagt ett foto av Sally och monterat ihop med en redan frilagd bild av Xenos (till höger) och gjort en bild av det snygga föräldraparet.

Valpplaner, Vit herdehund, Sunnatorps LIke a WIld Sally + Xeno vom Sutumer Grund

Vi har också hunnit fira en nybliven 50-åring under helgen och idag var jag och Sally upp på berget bakom oss, det är inte långt så det är inga problem att gå den turer med den dräktiga hunden. Vi satt en stund och kollade in hur långt islossningen har kommit på sjön, det ser ut som det snart är helt isfritt.

Fler helgbilder hittar du här.

This Post Has 13 Comments

 1. Violen på Brandholmen

  Grattis till den kommande tillökningen! Spännande att se hur många valpar det blir! Hoppas Sally gillar en stor familj!

 2. Eva Trillian

  Så kul 🙂 Valpar. Mycket jobb – men roligt!
  Det blir nog en fin kull 🙂 De har ju att brås på!

 3. Mias Mix

  Grattis!! Roligt att det lyckades. Håller tummarna att allt går bra 🙂

 4. Beppan

  Härligt att ni snart har ett gäng valpar!
  Fantastiskt rolig men mycket jobb också.
  Vi har haft två kullar efter vår härliga vorstehtik Gaisa,
  Fascinerande att följa de olika faserna och
  se hur tiken tar hand om de små.

 5. Livet genom bilder

  Spännande med en bunt valpar. Håller tummarna för att allt går bra och att ni får vettiga valpköpare när det är dags för det

 6. asahele

  Grattis till tillökningen, håller tummarna. Verkligen ett stiligt par!

 7. Anni

  Men grattis, åh så kul att det gick vägen! Nu håller vi verkligen tummarna för att alla ska må bra och resultatet blir lyckat! Föräldraparet är ju så otroligt stiliga. Hoppas att din blogg kommer att få fyllas av ljuvliga valpfoton!

  (Och kul att någon blev glad över snön)

 8. KajsaLisa

  Fin vy över vattnet och hunden verkar trivas.

 9. Annette

  Grattis!! Jag förstår att du känner dig glad och lättad. Väldigt fina hundar. Håller tummarna för att allt fortsätter att gå bra!

 10. kiki freese

  Jamen Grattis! Gud va roligt.
  Kul att se paret, Sally har så söta ögon.
  Håller tummarna för att allt fortlöper som det ska.
  /Kiki

 11. Anemonen

  Det där var ett grant par och valparna blir naturligtvis underbart vackra de med. Jag ser fram emot bilder av dem, men vid närmare eftertanke är det kanske bäst jag inte ser dem för jag kommer att smälta som smör i solsken då för den här rasen är bedårande vacker ja den vackraste av dem alla tror jag. Jag håller tummarna att allt går vägen

Leave a Reply